Van betaalbaar tot design​
Unieke merkencollectie
Grootste design woonwinkel
Inspirerende showrooms
Van betaalbaar tot design

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Hoe het 75 jaar geleden begon

Het huidige Sijben vindt zijn oorsprong in de firma M. Sijben en Zoon, opgericht aan de Roerkade in 1949, als groothandel in meubelen, kleinmeubelen en radiotafels. In menige Limburgse huiskamer stond een radiomeubel van Sijben centraal en werd met rode oortjes naar spannende hoorspelen geluisterd. Met het succes van Sijben werd de locatie aan de Roerkade te klein. In 1961 verhuisde het bedrijf naar een goed bereikbaar pand met voldoende ruimte. Voortaan was de Meubelgroothandel en Clubmeubelfabriek M. Sijben en Zoon gevestigd in een nieuwbouw aan de Maasnielderweg en werd de basis gelegd voor het huidige Sijben Wooncenter.

Sijben is een professionele organisatie gespecialiseerd in wonen, slapen en keukens op topniveau. Onze winkelformules bieden de mogelijkheid om  interieur en inrichting op uiteenlopende wijze vorm te geven. Ongeacht de verschillen in collecties en prijsklassen staan twee dingen centraal: een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding en service van het hoogste niveau!

De inkoop, opslag, uitlevering en service voor alle vestigingen worden verzorgd door onze centrale logistieke afdeling in Roermond.

Tegenwoordig behoren tot het Sijben concern

Roermond
Heerlen
Eindhoven

Roermond
Heerlen
Eindhoven

Roermond
Eindhoven
Elen (B)

Roermond

Sijben in cijfers

Beleef zelf de unieke ervaring van de Sijben showrooms. Het gevoel dat alles wat er op interieurgebied gebeurt onder één dak samenkomt, is ongeëvenaard.

Om een idee te geven van onze omvang zetten we hier de cijfers even op een rij. Voor wat het waard is, uiteindelijk gaat het erom dat je vindt wat je zoekt. Wij zetten alles op alles om aan al uw wensen te voldoen. Van vrijblijvend advies tot een perfecte aflevering. Sijben voorziet de mooiste collectie van de allerbeste service. Gegarandeerd.

 

Oppervlakte showrooms
0 m3
Klanten per jaar
0
Aantal merkenleveranciers
0
Aantal artikelen
0
Aantal medewerkers
0
Inhoud magazijn
0 m3

Afzetgebied: wereldwijd

Al 75 jaar staan wij voor de perfecte combinatie van tijdloze elegantie en eigentijds design
Sijben heeft niet alleen de mooiste collecties,
maar ook een onovertroffen service

Wij maken van elk huis een thuis. 

Onze filialen en
openingstijden
Onze ervaren specialisten adviseren graag over de inrichting van uw woning
Wilt u een prijs weten
van een product?