Van betaalbaar tot design​
Unieke merkencollectie
Grootste design woonwinkel
Inspirerende showrooms
Van betaalbaar tot design

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Vorige slide
Volgende slide

Word wakker met Sijben

Je ontdekt pas écht hoe belangrijk lekker slapen is, wanneer je na een lange, diepe slaap helemaal fit wakker wordt… dát gevoel is te vinden bij Sijben Slapen. De best uitgeruste slaapspeciaalzaak van Zuid-Nederland. Sijben Slapen in Roermond biedt een ruime keus, verdeeld over maar liefst twee verdiepingen. In Heerlen en Eindhoven is de beddenafdeling op de eerste verdieping te vinden.

Onze slaapspecialisten vinden gegarandeerd het slaapsysteem dat optimaal past. Bij Sijben gaan we samen op zoek naar de ideale slaapoplossing, ongeacht merk of uitvoering. Centraal staat jouw comfort. Daarbij zijn veel factoren van belang, zoals lichaamsbouw, gewicht, houding en gewenste ondersteuning. Wordt het een boxspring of toch een spiraalbodem? Pas als we eenmaal weten wat het lekkerste ligt, kijken we naar de ombouw die je het mooiste vindt. Er is keus uit veel stijlen.

Elk mens is uniek en elke slaapervaring anders. Er is altijd één oplossing de beste, bij Sijben Slapen ziet die er ook nog eens adembenemend mooi uit.