Van betaalbaar tot design​
Unieke merkencollectie
Grootste design woonwinkel
Inspirerende showrooms
Van betaalbaar tot design

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Maatwerk kasten Binnen elke stijl en budget

Stel samen met Sijben dé unieke maatwerk kast samen. Van minimalistisch lowboard tot audiomeubel of complete boekenwand, onze kastsystemen zijn uiterst flexibel en verkrijgbaar binnen elke stijl en elk budget.

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van maatkasten. Nederlands, Italiaans, Zwitsers en meer, enkel fabrikanten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Kies tot in detail afmeting, indeling, kleur en afwerking, zodat vormgeving en functionaliteit in het interieur optimaal tot hun recht komen. Desgewenst organiseren we een bezoek aan de fabriek. Zo ziet u precies hoe een maatwerk kast wordt gemaakt. Levering en montage van een maatkast is bovendien altijd gratis.

Ook voor garderobekasten op maat is Sijben hét adres bij uitstek. Zelfs hoekkasten, afschuiningen, niets is onmogelijk! Complementair met verlichting, schuifladen, stropdashouders en meer.

De mogelijkheden voor maatkeukens zijn ook eindeloos. Onze modulaire keukensystemen bieden enorm veel opbergruimte, van ruime uittrekladen tot ruimtebesparende hoekoplossingen.

Wij nemen graag ruim de tijd voor het samenstellen van uw ideale kast. Breng een bezoek aan Sijben en laat kosteloos alle vragen beantwoorden door onze aanwezige adviseurs. In alle rust inventariseren we dan uw wensen en zie je met behulp van schetsen en een 3D-computer stap voor stap dé droomkast ontstaan. Ga vooraf zelf na wat belangrijk is en meet de ruimte alvast in. Ook is het handig om enkele interieurfoto’s en eventuele schetsen mee te nemen.

Sijben heeft ook een neus voor leuke woonproducten met een hele goed prijs/kwaliteit verhouding. Onze aanbiedingen selecteren we zorgvuldig.

Onze filialen en
openingstijden
Onze ervaren specialisten adviseren graag over de inrichting van uw woning
Wilt u een prijs weten
van een product?