Van betaalbaar tot design​
Unieke merkencollectie
Grootste design woonwinkel
Inspirerende showrooms
Van betaalbaar tot design

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Over ons

Sijben is beleven. Wanneer je het in huis graag zo mooi mogelijk maakt, is een bezoek aan onze showrooms een inspirerende totaalervaring.

De meest indrukwekkende woonspeciaalzaak
Op het gebied van wonen en slapen biedt Sijben letterlijk ‘het meeste van het mooiste’. In Roermond, maar ook op Woonboulevard Heerlen en Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven heeft Sijben topcollecties van vrijwel alle toonaangevende nationale en internationale merken. Daarmee zijn we hierin de grootste woonspeciaalzaak van Europa.

Van Design tot New Classics
Met name onze designcollectie is vermaard tot ver over de grens, met topstukken van hedendaagse ontwerpers en vele designklassiekers. Toch is design slechts één van de vele stijlen in onze showrooms. Zo bieden we in Roermond ook een grote, stijlvolle afdeling met de warmte en kwaliteit van ‘new classics’ meubelen.

Van binnen tot buiten, van eten tot slapen
Wilt u niets missen, trek dan voor een bezoek aan Sijben Wooncenter Roermond minstens een dag uit. Hier vindt u ook een ruime collectie outdoormeubelen en woonaccessoires. In een driehoek ligt op 50 meter afstand Sijben Slapen, de grootste slaapspeciaalzaak van Zuid-Nederland én Sijben Keukens. Voor ieder wat wils! 

Ook voor keukens!
Met filialen in Roermond, Eindhoven en Elen/Dilsen (B), mag Sijben Keukens zich de grootste keukenformule van Zuid-Nederland noemen. Omdat we zijn aangesloten bij de grootste inkoopcombinatie van Europa kan Sijben Keukens sterk concurreren. In Roermond is de basiscollectie uitgebreid met merken als Bora, Novy en Team 7.

Lunchroom Intermezzo
Even bijkomen van alle indrukken doe je in Roermond onder het genot van een heerlijk vers broodje of een stuk gebak met een kopje koffie of thee in onze lunchroom Intermezzo. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek.

Sijben heeft ook een neus voor leuke woonproducten met een hele goed prijs/kwaliteit verhouding. Onze aanbiedingen selecteren we zorgvuldig.