Van betaalbaar tot design​
Unieke merkencollectie
Grootste design woonwinkel
Inspirerende showrooms
Van betaalbaar tot design

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Een woonstijl voor elke smaak

Er zijn talloze manieren om wooninspiratie op te doen. Bij het inrichten van je woning speelt persoonlijke smaak immers een belangrijke rol. Om je wegwijs te maken in ons omvangrijk assortiment, zijn alle Sijben showrooms ingedeeld in stijlrichtingen. Binnen de afdelingen wonen, slapen, keukens en outdoor, presenteert elke afdeling inspirerende ideeën in vier basisstijlen.

Design

Topdesign van internationele merken
Echt design overstijgt elke trend. Omdat we een passie hebben voor mooi en bijzonder vindt u bij Sijben collecties van vrijwel alle toonaangevende nationale en internationale merken. Nieuwe ontwerpen van bekende designers en befaamde designklassiekers van Eames en Le Corbusier wisselen zich op onze omvangrijke designafdelingen af.

Modern

Tijdloze interieurtrends
Onze moderne collectie is een weerspiegeling van de afdeling Design, waar actuele woontrends worden vertaald naar trendy ontwerpen. Kwaliteit staat bij onze inkoop voorop, echter Modern bij Sijben is bijzonder verrassend geprijsd.

New Classics

Sfeervol wonen in stijl
Ervaar de ambiance en de authentieke collectie van New Classics bij Sijben. New Classics heeft een aanbod dat in omvang en diversiteit geen gelijke kent. New Classics staat voor ambachtelijk vakwerk, warmte en comfort. Voor materialen van de beste kwaliteit. Voor ontwerpen die neigen naar nostalgie en een vertrouwde stijl vertalen naar het nu.

Trend

Stoere woonstijl met karakter
Trend is de nieuwste, jonge woonstijl van Sijben, waar een compleet nieuwe woonstijl wordt gepresenteerd van merken als Happy@Home, Maxfurn, Woood en véél meer. Materialen als massief hout en sfeervolle stoffen voeren hier de boventoon.